Menu

Seasoning Spring voor het eerst online

18 maart 2021

Elke wisseling van het jaargetijde nodigt United Cowboys u uit getuige te zijn van ontwikkelingen op het gebied van live-art. Zij openen hun deuren voor lokale, nationale en internationale gasten om hun nieuwe werk en research te tonen. Het programma van Seasoning wordt gecureerd door het artistieke team van United Cowboys: Maarten van der Put en Pauline Roelants.

De komende editie – Seasoning Spring – wordt voor het eerst online gebracht.

De theaters gaan nog niet open. Er mag nog geen publiek in het Art House. Dat betekent dat Seasoning Spring niet live door kan gaan. Maar de cowboys zijn de cowboys, dus gaan ze proberen u verrassen met een speciale editie online. Daarom een pilot op 19 & 20 maart; een spannende tussenweg tussen live en online.

Seasoning Spring zal gepresenteerd worden vanuit het Art House, met de vertrouwde introductie; ze leiden u daar naar de studio voor een performance; ook zullen er delen worden gestreamd vanaf andere locaties, studio’s in Europa – en er worden vooropgenomen bijdragen uitgezonden. Ze schakelen live tussen Eindhoven, Berlijn, München en Brussel – en nemen samen even een pauze; op die manier hopen ze u toch deelgenoot te laten zijn.

Onderaan deze mail vindt u de link naar de uitzending, daar kunt u u registreren; de uitzending is gratis. Alle reden om een kijkje te nemen.
We kijken uit naar uw aanwezigheid op 19 of 20 maart LET OP AANVANG 20.00 UUR !
Er is nog steeds een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Button naar link om te registreren : online editie Seasoning Spring