Menu

Voor makers

De elf partners van PLAN hebben altijd hun ogen en oren openstaan voor jong talent. Als een partner nieuwsgierig is naar een talentvolle maker, vindt een eerste kennismaking plaats in één van de vier broedplaatsen. De PLANpartners leggen contact met makers, maar als jij vindt dat jij zou passen binnen de werkwijze van PLAN, dan kun je ook zelf contact leggen.

Begin allereerst te onderzoeken welke partner het best bij jou zou passen. Onder het kopje Broedplaatsen vind je informatie over de vier broedplaatsen van PLAN en de contactpersonen. Verdiep je in de partners van de broedplaatsen en bedenk waarom jij graag met één of enkele van deze partners zou willen werken. Wat wil je leren? En wat kom je brengen? Waarom moet een PLANpartner kennismaken met jouw werk? Omdat PLAN geworteld is in Brabant, willen we ook graag weten wat je binding is met Brabant en waarom je in Brabant wilt werken.

Als je dat voor jezelf op een rij hebt, leg dan via mail rechtstreeks contact met een PLANpartner. Maak er iets persoonlijks van: wie ben jij en beschrijf jouw vraag. De partners krijgen veel mails binnen, een reactie kan soms even op zich laten wachten, maar in principe worden persoonlijke mails altijd beantwoord.

Meer info over de partners en contactgegevens vind je hier.