Menu

SEASONING WINTER

05 december 2018

Seasoning is inmiddels een begrip in Eindhoven, met een internationale uitstraling: elke wisseling van het jaargetijde een nieuwe editie in het artistiek huis van United Cowboys aan de Kleine Berg 62.
Met Seasoning toont United Cowboys nieuwe ontwikkelingen op het gebied van live-art; geleid door performance en dans, ondersteund door beeld en muziek.
Het werk van wisselende gasten wordt gepresenteerd in één doorgaande flow. De toeschouwer wordt in een ongedwongen setting langs de werken geleid en kan deze van dichtbij meemaken, haast aanraken.

Op 14 en 15 december vindt Seasoning WINTER plaats.

De cowboys maken ruimte voor de nieuwe generatie, voor nieuw werk, voor die nét even andere benadering. Steeds vaker zijn de gasten die worden uitgenodigd werk te tonen een samenstelling van lokale-, nationale- en internationale makers en performers.

Voor Seasoning Winter levert het een interessante en inspirerende mix op van werk uit Frankrijk, Polen, Italië, België en Nederland:
Noémie Defossez (FR) – danssolo, Klaas Devos (BE) – dans performance, Emma Schild (NL) – danssolo, Maarten Heijnen (NL) – performance installatie, Marcin Herich/Marlena Niestrój (PL) – performance, Giulia Piana (IT) – danssolo

Het programma wordt samengesteld door het artistiek team van United Cowboys: Maarten van der Put en Pauline Roelants.

Check voor info: https://www.unitedcowboys.net/