Menu

Coronacrisis – Theaters dicht, festivals afgelast

25 maart 2020

Alle theaters in Nederland annuleren hun voorstellingen tot 1 juni en zijn tot nader order gesloten vanwege de uitbraak van het coronavirus. Alle festivals die tot juni op de planning staan kunnen niet doorgaan vanwege de door de overheid opgelegde maatregelen om samenscholing en verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Onder deze festivals zijn PLAN-partner Festival Cement en Moving Futures waar PLAN- en Makershuismakers te zien zouden zijn.

Van 20 t/m 29 maart zal Cement online plaatsvinden en een digitaal podium bieden aan het jonge talent. Elke dag brengt het festival een selectie werken naar buiten van makers die er zouden staan en nu speciaal voor Cement in Isolement nieuw werk maakten. Wat kun je verwachten? Kijkkaders, fysieke oefeningen voor thuis, een VR-ervaring, films, gedichten, workshops voor kinderen en volwassenen, instructies, brieven, een DJ-set voor je eigen Cementfeest thuis en nog veel meer. Volg Cement in Isolement hier!