Menu

United Cowboys: Seasoning Winter

08 december 2020

In veranderende tijden zoeken we elkaar, op, ondanks de afstand.

Over Seasoning: Elke wisseling van het jaargetijde nodigt United Cowboys u uit getuige te zijn van ontwikkelingen op het gebied van live-art. Zij openen hun deuren voor lokale, nationale en internationale gasten om hun nieuwe werk en research te tonen.

De komende editie – Seasoning Winter – vindt plaats op 18 en 19 december en wordt opnieuw gebracht in een speciale editie in speciale tijden. Ze gaan voort in het ontwikkelen van alternatieven om u, ondanks restricties en protocollen, een inspirerende avond te bieden. Er zijn performances, solowerk in duration, waar de dansers/performer geïsoleerd is, maar het publiek dichtbij mag komen, er is een video-installatie bestaande uit speciaal gemaakte korte videowerken die ze selecteren uit inzendingen van over heel Europa, er is een compositie van hartslagen en adem, er is muziek, zij zijn er en ze schenken een drankje.

Het programma van Seasoning wordt gecureerd door het artistieke team van United Cowboys: Maarten van der Put en Pauline Roelants.

Vanaf 10 december introduceren zij de gasten op www.unitedcowboys.net.

Let op: slechts beperkt aantal kaarten beschikbaar. Geen kaartverkoop aan de deur. Kaartverkoop enkel online! koop uw kaarten op tijd! TICKETS HERE.