Menu

Terugkijken naar PLAN als casus tijdens Landelijk Cultuurdebat op 8 feb

11 februari 2021

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart organiseerden Kunsten ’92, LKCA, De Kunst van Brabant, DOKc, de Bibliotheek LocHal en Kunstloc Brabant hét landelijke cultuurdebat, dat online plaats vond op 8 februari. Deelnemers waren: Eva Akkerboom (Partij voor de Dieren), Julian Bushoff (PvdA), Niels van den Berge (GroenLinks), Peter Kwint (SP), Salima Belhaj (D66), Wytske Postma (CDA) en Zohair El Yassini (VVD). Zij gingen met elkaar in debat aan de hand van vier concrete casussen, waarvan PLAN Brabant er één was.

Aan de hand van PLAN zoomden de politici in op het belang van talentontwikkeling. Wat vraagt dit van samenwerking met partijen? En welke samenhang tussen lokaal, provinciaal en landelijk beleid is hiervoor nodig? Bekijk hieronder de pitch van PLAN:

 

Het hele debat terugkijken? Dat kan hier: