Menu

Theaterfestival Boulevard: meer dagen en met nieuw festivalhart

18 maart 2021

Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch bereidt zich voor op de 37e editie van het festival. Een editie waarin de organisatie nog steeds rekening houdt met voortdurende maatregelen rond het coronavirus. Om 1,5 meter afstand tussen bezoekers beter te kunnen waarborgen maakt Boulevard dit jaar een nieuw festivalhart. In het Zuiderpark in ‘s-Hertogenbosch realiseren ze een nieuwe ontmoetingsplek met een ruime opzet.

Daarnaast wijkt het festival bij de komende editie af van de traditionele 11 dagen, om ook het programma en daarmee de bezoekers meer te kunnen spreiden. Het festival vindt plaats in de periode van donderdag 5 t/m zondag 22 augustus.

Verschillende PLANmakers tonen hun werk tijdens het festival. Hou voor het programma en de kaartverkoop de website in de gaten: www.festivalboulevard.nl.


StrijbosRijswijk-LR┬®JeanPhilipse