Menu

Seasoning Summer United Cowboys online & live

14 juni 2021

Over Seasoning: Elke wisseling van het jaargetijde nodigt United Cowboys u uit getuige te zijn van ontwikkelingen op het gebied van live-art. We openen onze deuren voor lokale, nationale en internationale gasten om hun nieuwe werk en research te tonen.

Het programma van Seasoning wordt gecureerd door het artistieke team van United Cowboys: Maarten van der Put en Pauline Roelants.

De komende editie – Seasoning Spring – brengen ze opnieuw online, maar met een kleine, live twist.

Ook deze speciale editie zenden ze uit vanuit verschillende ruimtes in Europa. Vanuit het Art House in Eindhoven, vanuit Kassel en Barcelona; ook zal pre-recorded performance werk te zien zijn, een korte video film en een opname uit het archief van de Cowboys. Zelf zijn ze aan het repeteren in Duitsland, waar ze voor- en in opdracht van Staatstheater Kassel een gloednieuw werk maken met het kersverse dansensemble. Zij geven u een kijkje achter de schermen.
Bijzonder deze keer is ook de live performance in het Art House, die bijgewoond kan worden door een klein publiek. Dansers Alexey Shkolnik, Evgenia Rubanova and Verena Herterich werekn op dit moment in het Art Hosue en zullen hun performance Teenage spirit never dies tonen.

Seasoning Summer op 18 & 19 juni; een spannende tussenweg tussen live en online.

Meer info: https://www.unitedcowboys.net/upcoming