Menu

In Tilburg toont Festival Circolo in het Leijpark in Tilburg de makers van PLAN Kickstart.

Zaterdag 30 oktober 14.00 – 21.00 uur

14.00 – 14.30 uur
Cie Sea
Il en Fallait Deux

Genre: Circus
Locatie: Fontys arena, Festival Circolo
Duur: 30 min.
Opleiding: Academy of Circus and Performance Art 

Cie Sea onderzoekt de complementariteit van hun lichamen in de ruimte. Soms heel dicht bij elkaar, dan weer ver weg. Deze voorstelling laat zien wat de verbeelding tot leven kan brengen. Lichaamsdelen worden uitgerekt, torso’s smelten samen, schaduwen vliegen door de ruimte, armen worden benen en andersom. Deze show is een lust voor het oog en een puzzel voor het brein.

With only a trapeze and a lot of imagination, this duo manages to put down a fantastic performance in a minimalistic setup.

Cie Sea is een van de vier winnaars van de Keep an Eye Circus and Performance Awards 2020, een prijs die de carrières van jong circustalent een kickstart te geven. Het stuk Il en Fallait Deux werd ontwikkeld door Cie Sea met extra coaching mogelijk gemaakt door Keep an Eye.

19.00 – 19.30 uur
IF Cia
Somehow.

Genre: Circus
Locatie: Fontys arena, Festival Circolo
Duur: 30 min.
Opleiding: Academy of Circus and Performance Art 

Muziek en circus worden in elkaar verweven als gebreide touwen, als een kluwen snaren. In deze voorstelling danst het geluid en klimmen de noten in touwen. Lichamen bungelen in het rond, noten zwieren door de ruimte en er wordt een dialoog gevoerd tussen muzikant en luisteraar. Net als een prachtige cellocompositie voert deze voorstelling je mee naar een andere werkelijkheid.

In this show, the duo presents a rich composition of musicality and acrobatic feats.

IF Cia is een van de vier winnaars van de Keep an Eye Circus and Performance Awards 2020, een prijs die de carrières van jong circustalent een kickstart te geven. Het stuk Somehow. werd ontwikkeld door IF Cia met extra coaching mogelijk gemaakt door Keep an Eye.

Bekijk hier de trailer:

 

Extra toegevoegd door Festival Circolo:

20.30 – 21.00 uur
Fynn Neb
Verbunden

Hoe ver kunnen twee acrobaten gaan? Hoeveel hoger, sneller, leniger en spectaculairder? In een knetterende explosie van evenwicht en energie gaan Fynn Neb en Juha-Matti Eskelinen op zoek naar het antwoord. Hun voorstelling Verbunden draait om actie en reactie, gewaagde bewegingen en delicate situaties. Het is een spannende reis naar – en over – zelfopgelegde grenzen. De in Duitsland geboren en in Tilburg opgeleide artiest Fynn Neb is luchtacrobaat en gespecialiseerd in de discipline touw. Samen met partner Juha-Matti Eskelinen trekt hij je mee in een waterval van beweging en constante verbinding. Niet nat worden, maar wel je adem inhouden!

A performance revolving around action and reaction, daring movements and delicate situations.

Fynn Neb is een van de vier winnaars van de Keep an Eye Circus and Performance Awards 2020, een prijs die de carrières van jong circustalent een kickstart te geven. Het stuk werd ontwikkeld door Fynn Neb met extra coaching mogelijk gemaakt door Keep an Eye.

Alle voorstellingen zijn rolstoeltoegankelijk.
Aanmelden via: welkom@festivalcircolo.nl.

Koop een ticket