Menu

PLAN makers op Theaterfestival Boulevard

10 juli 2018

Van 2 t/m 12 augustus vindt in ’s-Hertogenbosch editie 2018 van Theaterfestival Boulevard plaats. De PLAN-trajectmakers ontbreken uiteraard niet en zijn er te zien met de volgende voorstellingen:

Met House of Nouws brengt Sanne Nouws haar Esperanto-ode Het beste idee voor iedereen. De voorstelling ging in première in maart op Festival Cement en was daarna nog op Oerol te zien. Er is bij deze voorstelling ook een gebarentolk aanwezig! Ticketlink

The100Hands spelen 25Feet over persoonlijke grenzen in de Verkadefabriek en In the midst of everything doet ontzettend zijn naam eer aan wanneer het midden op het festivalplein gedanst wordt. Ticketlink 25Feet I In the midst

In Pulsstudie improviseert midden op datzelfde festivalplein een pianist op het hartritme van de Vlaamse performers Mardulier & (Michiel) Deprez. Op de levendige Boulevard willen ze vooral een rustplek creëren. Op voorhand dapper. Ticketlink

Wild Vlees speelt Dear friend, wolves have always eaten sheep, een intense performance over verbinding en vervreemding binnen een groep. Via Over het IJ Festival en Theater Aan Zee stijken ze neer in ‘s-Hertogenbosch. Ticketlink

Afbeeldingsresultaat voor theaterfestival boulevard